Treffende portretten die je raken

Wil je een uniek portret van jezelf, jouw dierbare(n) of je(huis)dier laten schilderen? Als dierbare herinnering, cadeau bij een bijzondere gelegendheid, ter aankleding van je interieur of gewoon zomaar. Met onze gecombineerde visie kunnen we een kunstwerk maken dat helemaal bij jouw wensen aansluit. Naast schilderijen in kleur, maak ik ook houtskooltekeningen in opdracht. Dus wil je graag een zwart-wit portret aan de muur? Ook dat kan ik voor je maken! Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Het portret

maken we samen

Wanneer ik een portret van jou, je dierbare of je dier ga schilderen, is een intensieve samenwerking nodig. Ik wil je graag een beetje leren kennen, voordat ik begin aan je portret. Aan de hand van mijn werk en jouw wensen, bespreken we je wensen wat betreft het formaat, de kleurstelling en de compositie van het portret.

Ik werk aan de hand van foto’s die ik bij voorkeur zelf maak tijdens onze kennismaking. Zo kan ik bewegingen, karaktertrekken en uitdrukkingen goed in me opnemen en vastleggen in het portret. Langdurig poseren is niet nodig en gaat vaak ten koste van een directe gezichtsuitdrukking en emotie. We kiezen samen een uitgangsfoto en ik ga aan de slag. Bij een verrassing of postuum portret, zal het portret worden gemaakt met beschikbare foto’s.

Laat zien

wie je bent

Zij gingen je voor

 

Lees hieronder hoe opdrachtgevers onze samenwerking hebben ervaren en wat ze vinden van de schilderijen die ik voor ze heb gemaakt.

“Jonne heeft een schilderij van twee nijlpaarden gemaakt voor onze polikliniek. Het komt heel mooi tot zijn recht, omdat ze gebruik heeft gemaakt van de kleuren die in ons interieur terugkomen. Niet alleen wij zijn er blij mee, ook door de patiënten wordt het goed ontvangen!”

– Elkerliek, polikliniek Asten

“Voor mijn vriend heb ik Jonne een schilderij laten maken van onze Berner Sennenhond. De communicatie verliep prima en het eindresultaat was echt geweldig. Zeker een aanrader.”

– Cindy

Portfolio portretten

Portfolio dierportretten

Wil je een prijsopgave ontvangen?

Soort opdracht

Voorkeur voor kleur

13 + 3 =

Voor een portretschilderij heb ik tussen de 4 en 12 weken nodig. De prijs is afhankelijk van het formaat en specifieke wensen. Het laten schilderen van een portret is al mogelijk vanaf €300. Een houtskoolportret is mogelijk vanaf €225.

Ik stuur regelmatig voortgangsfoto’s zodat je het proces kunt volgen en kunt zien uit welke lagen jouw schilderstuk is opgebouwd. Ik probeer een kunstwerk te maken waar je verliefd op wordt en ik zal niet om volledige betaling vragen totdat je helemaal tevreden bent met het schilderij. Voordat ik met jouw schilderij begin, zal ik om een aanbetaling van vijftig procent vragen. Dit zal de opdracht bevestigen en stelt me in staat materialen aan te schaffen. Ben je uiteindelijk niet tevreden, zal ik je nooit verplichten tot afname van het schilderij. Als je geïnteresseerd bent in een prijsopgave, vul dan vrijblijvend het contactformulier hiernaast in.