“Eigenwijze, kleurrijke portretten
in een frisse eigen stijl.”

Treffende portretten die je raken

Wil je een uniek portret van jezelf, jouw dierbare(n) of je(huis)dier laten schilderen? Als dierbare herinnering, cadeau bij een bijzondere gelegenheid, ter aankleding van je interieur of gewoon zomaar. Met onze gecombineerde visie kunnen we een kunstwerk maken dat helemaal bij jouw wensen aansluit. 

Direct een prijsopgave aanvragen

Soort opdracht

Voorkeur voor kleur

9 + 6 =

De prijs van een schilderij is afhankelijk van o.a. het formaat. Je kunt hiernaast vrijblijvend het formulier invullen om een offerte te ontvangen voor een portret in opdracht.

Voor een portretschilderij heb ik tussen de 4 en 12 weken nodig. De prijs is afhankelijk van het formaat en specifieke wensen. Het laten schilderen van een portret is al mogelijk vanaf €300. Een houtskoolportret is mogelijk vanaf €225.

Ik stuur regelmatig voortgangsfoto’s zodat je het proces kunt volgen en kunt zien uit welke lagen jouw schilderstuk is opgebouwd. Ik probeer een kunstwerk te maken waar je verliefd op wordt en ik zal niet om volledige betaling vragen totdat je helemaal tevreden bent met het schilderij. Voordat ik met jouw schilderij begin, zal ik om een aanbetaling van vijftig procent vragen. Dit zal de opdracht bevestigen en stelt me in staat materialen aan te schaffen. Ben je uiteindelijk niet tevreden, zal ik je nooit verplichten tot afname van het schilderij. 

Uniek & treffend

… zijn trefwoorden die ik met mijn portretten verbind. Een dierbaar aandenken of een mooi geschenk. Er zijn verschillende aanleidingen om een portret te laten maken. Ik streef ernaar zoveel mogelijk van het karakter van de geportretteerde te vangen in het portret, waarbij kleur en sfeer centraal staan in mijn werk.
Tot de mogelijkheden behoren zowel een geschilderd portret op doek als een zwart-wit portret op papier. Voordat ik aan de slag ga, ontmoeten we elkaar en spreken we jouw wensen door. Hiermee ga ik aan de slag en zo maken we samen een sprekend portret!

Het portret maken we samen

Persoonlijk

Wanneer ik een portret van jou, je dierbare of je dier ga schilderen, is een intensieve samenwerking nodig. Ik wil je graag een beetje leren kennen, voordat ik begin aan je portret. Aan de hand van mijn werk en jouw wensen, bespreken we je wensen wat betreft het formaat, de kleurstelling en de compositie van het portret.

Ik werk aan de hand van foto’s die ik bij voorkeur zelf maak tijdens onze kennismaking. Zo kan ik bewegingen, karaktertrekken en uitdrukkingen goed in me opnemen en vastleggen in het portret. Langdurig poseren is niet nodig en gaat vaak ten koste van een directe gezichtsuitdrukking en emotie. We kiezen samen een uitgangsfoto en ik ga aan de slag. Bij een verrassing of postuum portret, zal het portret worden gemaakt met beschikbare foto’s.

Laat zien wie je bent

Zij gingen je voor

 

Lees hieronder hoe opdrachtgevers onze samenwerking hebben ervaren en wat ze vinden van de schilderijen die ik voor ze heb gemaakt.

Jonne heeft een schilderij van twee nijlpaarden gemaakt voor onze polikliniek. Het komt heel mooi tot zijn recht, omdat ze gebruik heeft gemaakt van de kleuren die in ons interieur terugkomen. Niet alleen wij zijn er blij mee, ook door de patiënten wordt het goed ontvangen!

– Elkerliek, polikliniek Asten

Voor mijn vriend heb ik Jonne een schilderij laten maken van onze Berner Sennenhond. De communicatie verliep prima en het eindresultaat was echt geweldig. Zeker een aanrader.”

– Cindy

Portfolio portretten

Portfolio dierportretten