September t/m november 2020:

Zeeland (N-Brabant)

Gedurende de maanden september, oktober en november 2020 exposeer ik mijn werk in Restaurant d’n Oven te Zeeland (Noord-Brabant) tijdens een solo-expositie. Deze is te bezichtigen tijdens openingstijden van het restaurant.

6 en 7 juni 2020:

Groesbeek

Helaas is deze kunstroute geannuleerd vanwege de uitbraak van het corona-virus.

Januari t/m maart 2019:

Molenhoek

Diverse werken – variërend in techniek en thema – tentoongesteld in gezondheidscentrum Samen Gezond te Molenhoek (locatie de Vuursteen), samen met studiegenoten Paul Verstegen en Irma van Gemert.

8 en 9 september 2018:

Ottersum

Tijdens de Open Monumentendagen van 2018 stel ik verschillende werken tentoon in het prachtige voormalig klooster Roepaen. Je vindt het aan de Kleefseweg 9, toegang is gratis. Beide dagen ben ik aanwezig tussen 11:00 en 17:00 uur.

Juli t/m september 2018:

Malden

Diverse werken tentoongesteld in gezondheidscentrum Samen Gezond te Malden (locatie de Kroonsteen).

Doorlopend vanaf juli 2017:

Asten

Diverse werken te zien op de nieuwe locatie van het Elkerliek; polikliniek Asten (gevestigd in Medisch Centrum Campanula, Floralaan 30, Asten). Werk dat tentoongesteld wordt in spreekkamers is alleen te bezichtigen door patiënten met een afspraak in het medisch centrum.

November & december 2017:

Baarle-Nassau

Deelname aan een groepstentoonstelling in galerie High Five Art (Hoogbraak 5, Baarle-Nassau). Deelnemend kunstenaars: Elly Huijbregts, Piet Jentjes, Irma van Gemert, Paul Verstegen, Kim van Hattem en Karin Hoogenboom.