Verzend je internationaal?

Ja, ik verzend ook internationaal. Ik verzend schilderijen over de hele wereld en zal u een trackingnummer sturen zodat u uw pakket kunt volgen terwijl het naar u toe komt. Let op: er is een kleine kans dat een pakket tot 6 weken bij de douane in bewaring terecht komt. Dit is zeer zeldzaam en ligt helaas buiten mijn controle. Alle belastingen of heffingen komen ten laste van de koper.

Neem je opdrachten aan?

Ja, ik neem graag opdrachten aan. Je kunt hier meer informatie vinden over mijn commissieproces.

Neem je retouren aan?

Ik streef ernaar dat alle informatie, foto’s en verzendinformatie zo nauwkeurig mogelijk zijn. Daarom zijn alle verkopen definitief, behalve in het geval van schade. Als uw schilderij beschadigd is, indien mogelijk, moet u de koerier hiervan bij ontvangst op de hoogte stellen. U kunt me e-mailen op info@jonnenabuurs.nl met problemen met uw bestelling en ik zal mijn best doen om deze te verhelpen.

Kan ik je atelier bezoeken?

Ik geef workshops waaraan u kunt deelnemen en wanneer u geïnteresseerd bent in een schilderij, kunt u op afspraak een bezoek brengen aan mijn atelier. Wanneer u alleen graag rondkijkt, kan ik u helaas niet ontvangen. Wanneer ik exposeer of deelneem aan Open Atelierdagen of Open Monumentendagen, zal ik dat tijdig (o.a.) via deze website bekendmaken.

Welk medium gebruik je?

Ik werk het liefst met olieverf. Wanneer ik een ruime deadline heb, zal ik er dan ook meestal voor kiezen uw schilderij in olieverf te vervaardigen, tenzij acrylverf beter aansluit bij uw voorkeur of het onderwerp.

Heb je advies voor beginnend kunstenaars?

Practice makes perfect! Veel oefenen en geduldig zijn met jezelf zijn voorwaarden voor een geslaagde leerweg. Leren schilderen is een proces dat niet in een paar weken afgerond is. Sterker nog: je kunt jezelf je leven lang blijven ontwikkelen. Het belangrijkste is dat je geniet van wat je doet!

Heb je momenteel partnerschapsmogelijkheden?

Ik werk graag met gelijkgestemde personen en merken. Als je met mij wilt samenwerken, stuur me dan een e-mail of neem hier contact met mij op.

Voor media-vragen of samenwerkingen, mail me op info@jonnenabuurs.nl.

Alle kunstwerken zijn auteursrechtelijk beschermd door Jonne Nabuurs en zonder mijn toestemming mogen geen afbeeldingen worden gebruikt. Ik behoud de volledige rechten op alle kunstwerken, ongeacht of deze zijn verkocht of in opdracht zijn gegeven (tenzij de koper specifiek heeft betaald voor auteursrechten op afbeeldingen). Kunstwerken mogen op geen enkele manier gereproduceerd worden, tenzij door mij daartoe schriftelijk toestemming is verleend. Er mogen geen kunstwerken worden nagemaakt en verkocht, inclusief online tutorials. Als je niet zeker bent van een auteursrechtkwestie, stuur me dan een e-mail naar info@jonnenabuurs.nl voor meer informatie.