Wil je een schilderij met de kleur die perfect bij jouw woonkamer past? Of wil je een treffend portret van jouw dierbare(n) of (huis)dier laten maken? Met onze gecombineerde visie kunnen we een kunstwerk maken dat helemaal bij jouw wensen aansluit.

Naast schilderijen in kleur, maak ik ook houtskooltekeningen in opdracht. Dus wil je graag een zwart-wit portret aan de muur? Ook dat kan ik voor je maken! Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Fijn om te weten:

Ik stuur regelmatig voortgangsfoto’s zodat je het proces kunt volgen en kunt zien uit welke lagen jouw schilderstuk is opgebouwd. Ik probeer een kunstwerk te maken waar je verliefd op wordt en ik zal niet om volledige betaling vragen totdat je helemaal tevreden bent met het schilderij. Voordat ik met jouw schilderij begin, zal ik om een aanbetaling van vijftig procent vragen. Dit zal de opdracht bevestigen en stelt me in staat materialen aan te schaffen. Ben je uiteindelijk niet tevreden, zal ik je nooit verplichten tot afname van het schilderij. Als je ge├»nteresseerd bent in een prijsopgave, vul dan het onderstaande contactformulier in.

Een prijsopgave ontvangen?

Soort opdracht

Voorkeur voor kleur

6 + 7 =

Recent werk: