Ik ben een beeldend kunstenaar uit Nederland. Mijn atelier bevindt zich in een prachtig voormalig kloosterpand in het puntje van Noord-Limburg, waar ik samen met mijn trouwe viervoeter woon. Ik vind het heerlijk om tijd door te brengen in de natuur en houd van gezelligheid. Maar al sinds ik me kan heugen zijn tekenen en schilderen mijn favoriete bezigheden. Vooral tijdens vakanties met ons gezin kon ik mij hier helemaal in verliezen.

Na mijn opleiding in de voeding heb ik ervoor gekozen mijn hart te gaan volgen en te gaan doen waar ik blij van word: schilderen! Ik studeer in 2019 af aan de kunstacademie in de richting schilderkunst, als portret- en modelschilder.

Naast mijn baan als voedingsassistente breng ik zoveel mogelijk tijd achter mijn ezel door met een penseel in mijn hand. Want niets is zo leuk als spelen met kleur en lekker creatief bezig zijn. Hier op deze website ontdek je meer over de unieke schilderijen die ik maak.

In mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven en houd ik je op de hoogte van al het nieuws. Ik geef je er ook tips om zelf mee aan de slag te gaan, deel inspiratie met je, ik laat je weten waar en wanneer je mijn werk met eigen ogen kunt bekijken en wie weet wat nog meer… 

Benieuwd naar meer?

In mijn blog kom je meer te weten over wat mij inspireert, waar ik achter de schermen aan werk en hoe ik te werk ga.

Instagram

Ik deel er regelmatig studies, schilderijen waar ik achter de schermen aan werk, of inspirerende momenten.

Facebook

Ook daar deel ik wat mij bezighoudt, maar kan ik je ook op de hoogte houden van evenementen zoals workshops en exposities!