Altijd al graag een schilderij gewild dat helemaal bij jou past? Wie weet kan ik hierin wat voor je betekenen. Ik werk namelijk ook in opdracht. Selecteer één van de onderdelen om de informatie te vinden die je zoekt.

Voordat ik begin

... heb ik meerdere foto's - op groot formaat, van goede scherpte en goed belicht - nodig van hetgeen je wilt laten schilderen. Of; indien je wel een idee hebt wat je ongeveer wilt, maar nog niet helemaal... kan ik voor je op zoek gaan naar beeldmateriaal dat past bij jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een schilderij met een bepaalde kleur(stelling), of van een onderwerp waar je zelf geen geschikte foto voor hebt.

Let op; als je een foto aanlevert die je niet zelf hebt gemaakt, heb ik altijd toestemming van de fotograaf nodig voordat ik aan de slag ga. Wanneer het om een geportretteerd persoon gaat, heb ik ook de toestemming nodig van die persoon. Noteer de naam van de fotograaf (en/of afgebeelde persoon) en waar je de foto hebt gevonden, zodat ik persoonlijk om schriftelijke toestemming kan vragen. Krijg ik deze toestemming niet, zullen we op zoek moeten naar een alternatief.

Deadlines

Hele korte deadlines kan ik niet accepteren, gezien het per periode sterk kan variëren hoeveel tijd ik overhoud om aan jouw opdracht te werken. Ik houd een maand aan als minimum, gezien een schilderij ook voldoende tijd nodig heeft om te drogen, met name olieverf heeft een lange droogtijd.

Prijzen & aanbetaling

De kosten van een schilderij of tekening zijn afhankelijk van het formaat en materiaal dat je wenst, alsook het al dan niet inlijsten. Voordat ik van start ga, maken we hierover duidelijke afspraken. Ik vraag een aanbetaling van 50% van het afgesproken totaalbedrag. Indien je achteraf niet tevreden bent met het werk, vormt deze aanbetaling de minimale dekking van door mij gemaakte onkosten. Restitutie is niet mogelijk. Besluit je het werk uiteindelijk niet af te nemen, blijft het mijn eigendom en mag ik het eventueel verkopen.

Een overzicht van mijn prijzen voor standaard formaten vind je hieronder. Dit is slechts een indicatie op basis van de meest gangbare formaten. Staat het formaat dat je wenst er niet tussen? Informeer gerust naar de mogelijkheden!
30x40 cm €350
40x50 cm €450
50x60 cm €550
60x80 cm €700

Verzendkosten & verzendrisico

Nadat ik de tweede helft van de afgesproken prijs van het werk heb ontvangen, ga ik over tot verzending. De verzendkosten, evenals het risico van verzending, liggen bij de opdrachtgever. Ik doe er alles aan om beschadiging van het pakket tijdens verzending te voorkomen.
Ophalen van je opdracht behoort ook tot de mogelijkheden. Neem voor het maken van een afspraak even contact met me op.

Verzendkosten binnen Nederland bedragen:
€11,60 als je ervoor kiest het aangetekend te laten verzenden (verzekerd tot €500);
of €17,45 als je ervoor kiest het verzekerd te laten verzenden (verzekerd tot maximaal €5.500)

Behoud van rechten

JonneNabuurs.nl behoudt te allen tijde alle rechten van het werk dat wordt gemaakt en mag het voor alle doeleinden overal publiceren en gebruiken. Het door mij gemaakte werk is voor de opdrachtgever alleen voor persoonlijk gebruik, tenzij vooraf anders schriftelijk overeengekomen.

Akkoord met deze voorwaarden

Met het laten maken van een werk in opdracht, verklaar je akkoord te zijn met alle beschreven voorwaarden.

Bovenstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle werken die ik in opdracht maak.