De post die viral ging

20 feb 2019

Herinneren jullie je déze post van mij nog?

Nou, ik wel! Wat kwamen er veel reacties… meer dan twee miljoen mensen hebben mijn bericht kunnen lezen… Ik postte een berichtje op mijn Facebookpagina, omdat ik foto’s zocht die ik mocht gebruiken als referentie. “Die pagina wordt toch alleen bezocht door familie, vrienden en andere bekenden”, dacht ik. Tót dit bericht! (Lees hieronder verder)

Ik werd overspoeld met likes, berichtjes, reacties, mails en meer… Ik heb drie dagen lang (!) mijn telefoon niet kunnen gebruiken en wanneer die het heel soms eventjes toeliet mijn eigen pagina te bekijken, kon ik continu blijven scrollen door nieuwe reacties. Elke seconde kwamen er wel een paar bij.

Wat helemaal niet bedoeld was als een winactie, werd wel zo opgevat (een wijze les). Ik voelde me gevleid door alle leuke reacties en lieve berichten die ik kreeg. Dus besloot ik alsnog een schilderij weg te gaan geven, als blijk van waardering van jullie moeite mij aan fotomateriaal te helpen. Ik verlootte een portret van een Siamese kat aan iemand uit België.

Maar degene die het gewonnen had, reageerde niet. Dus besloot ik alsnog (bijna een jaar later) een schilderij te gaan verloten, maar dan aan iemand anders. Dit werd Charissa, met een foto van haar Ragdoll Momo. Een paar dagen later stond ik bij Charissa op de stoep met het portret van Momo en kijk; even later stond Momo samen met zijn portret op Instagram!