Een kleurrijk & creatief nieuw jaar gewenst

Eind van het jaar… tijd om even terug te kijken op wat hoogtepunten van 2017: de overstap naar de portret- en modelklas aan de academie, een wisseltentoonstelling in Asten en natuurlijk de drukbezochte expositie in Baarle-Nassau. De vele positieve reacties die ik heb mogen ontvangen zijn hartverwarmend!

Ik ben benieuwd wat 2018 mij gaat brengen, buiten de leuke dingen die al op de planning staan!
Er is nog ruimte voor opdrachten komend jaar, dus heb je altijd al eens een portret willen laten schilderen van één van je geliefden, aarzel dan niet om contact op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden.

Ik wens iedereen hele gezellige feestdagen, een fijne jaarwisseling & een creatief nieuw jaar!

Geef een reactie

Je e-mail adres zal niet worden gepubliceerd.

*